top of page
Staklene fasade

Naše staklene fasade su savršen način da modernizujete svoj radni ili životni prostor. Njihov energetski efikasan dizajn i poboljšana estetika dat će vašoj zgradi suvremeni osjećaj. Naše fasade su sastavljene od aluminijumskih profila i stakla koje omogućavaju ulazak prirodnog izvora svetlosti. Svojim modernim dizajnom, savršen su način da unapredite svoj prostor.

Klasične staklene fasade

Klasične staklene fasade su odličan način za ulepšavanje eksterijera bilo koje zgrade. Stakleni paneli su razdvojeni su horizontalnim i vertikalnim aluminijumskim nosačima koji pružaju čvrstinu kontinuiranoj staklenoj fasadi. Ne samo da izgledaju sjajno, već takođe omogućavaju odličnu energetsku efikasnost i jednostavno održavanje, što ih čini odličnim izborom za razne projekte.

Staklena klasična fasada

Strukturalne fasade

Ako tražite način da poboljšate izgled i performanse  prostora, ne tražite više od strukturalnih staklenih fasada. Ovo inovativno rešenje može izdržati različite vremenske uslove, stvoriti estetski ugođaj i uštedeti energiju. Strukturalne fasade su oličenje modernog dizajna, kombinujući eleganciju i funkcionalnost. Bićete oduševljeni transformacijom prostora sa strukturalnim staklenim fasadama.

Staklena strukturalna fasada

Polustrukturalne fasade

Polustrukturalne fasade su savršen izbor za stvaranje estetske atmosfere u objektu. Pored uštede energije, istovremeno predstavljaju moderan dizajn koji odražava Vašu viziju. Sa fasadnim inženjeringom, možete iskoristiti estetiku stakla u svoju korist i stvoriti zapanjujuće efekte sa svetlošću, bojom i transparentnošću. Takođe su funkcionalne i izdržljive. Dopustite nam da Vam pomognemo da transformišete prostor.

Staklena polustrukturalna fasada
bottom of page