top of page
Gotovi proizvodi PVC stolarije

Cenovnik gotovih proizvoda

Ako tražite kvalitetnu i povoljnu PVC stolariju, vrata i prozore, ne tražite dalje!

Naša ponuda gotovih proizvoda nudi širok izbor dimenzija, koje će zadovoljiti sve Vaše potrebe i želje. Naša PVC stolarija je izrađena od najboljih materijala, koji garantuju dugotrajnost, izolaciju, sigurnost i estetiku. Ne propustite priliku da ulepšate i unapredite svoj dom ili poslovni prostor po najpovoljnijim cenama na tržištu.

Pozovite nas odmah i rezervišite na vreme!

Jednokrilni ON prozori

Workers Installing Window

Jednokrilni PVC okretno-nagibni prozori pravi su izbor za Vas! Ovi prozori imaju mnoge prednosti u odnosu na klasične drvene ili aluminijske prozore. Izrađeni su od visokokvalitetnog PVC materijala koji je otporan na vremenske uticaje, vlagu, buđ i insekte. Takođe, imaju poseban mehanizam koji omogućava otvaranje prozora na dva načina: okretanjem za potpuno otvaranje ili nagibom za provetravanje. Ovo pruža veću fleksibilnost i kontrolu nad protokom vazduha i svetlosti u Vašem prostoru. Jednokrilni PVC okretno-nagibni prozori su takođe vrlo energetski efikasni, jer sprječavaju gubitak topline zimi i ulazak topline leti.

Dvokrilni ON prozori bez stuba

Dvokrilni ON prozori sa sa stubom

Ako tražite kvalitetne i povoljne dvokrilne pvc prozore, na pravom ste mestu! Nudimo širok izbor prozora različitih dimenzija, koji će zadovoljiti sve Vaše potrebe i želje. Prozori su izrađeni od visokokvalitetnog pvc materijala, koji je otporan na vremenske uticaje, buku i toplotne gubitke. Takođe, laki su za održavanje i čišćenje, a imaju i dug vek trajanja. Naš cenovnik dvokrilnih pvc prozora je veoma pristupačan i konkurentan na tržištu. Kontaktirajte nas još danas i rezervišite odmah proizvod po Vašoj meri i želji. Obradovaćemo Vas našom ljubaznošću, profesionalizmom  i brzinom usluge. Ne propustite ovu sjajnu priliku da ulepšate svoj prostor uz naše dvokrilne pvc prozore!

Tražite li vrata koja će vam pružiti sigurnost i eleganciju? Onda su jednokrilna pvc vrata, sa ravnim panelom, bele boje, pravi izbor za vas. Ova vrata su izrađena od kvalitetnog i otpornog materijala koji garantuje dugotrajnost i lako održavanje. Ravan panel daje vratima moderan i minimalistički izgled koji se lako uklapa u svaki enterijer. Bela boja je klasična i svevremena, a istovremeno reflektuje svetlost i stvara osećaj prostranosti. Jednokrilna pvc vrata sa ravnim panelom su idealna za sve vrste prostorija, bilo da se radi o spavaćoj sobi, kupatilu, kuhinji ili dnevnom boravku. Ova vrata će vam omogućiti da uživate u miru i privatnosti, ali i da budete u trendu sa savremenim dizajnom. Ne propustite ovu sjajnu priliku i poručite svoja jednokrilna pvc vrata sa ravnim panelom već danas. Obratite nam se i uverite se u našu profesionalnost i kvalitet usluge.

Sobna vrata - pun panel

Sobna vrata sa staklom

bottom of page